Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ – ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΟΣ – 1/ Διοικητικό Συμβούλιο ΓΕΩΤΕΕ 23/03/2011

2/Νομικό Σύμβουλο ΓΕΩΤΕΕ


3/ Διευθυντή ΓΕΩΤΕΕ

Με αφορμή το έγγραφο που μας έστειλε ο Πρόεδρος, για το αυριανό Δ.Σ του ΓΕΩΤΕΕ, και τα θέματα της πρόσκλησης, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω.

Εμείς σαν παράταξη ,‐ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ‐ έχουμε λειτουργήσει σε όλες μας τις εκδηλώσεις απόλυτα θεσμικά, και δηλώνουμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

Στο θέμα των υποψηφιοτήτων, που τακτοποίησαν εκπρόθεσμα την οικονομική τους κατάσταση, είχαμε σαφέστατη θέση , όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπο του ψηφοδελτίου μας, που παρίστατο στη συνεδρίαση του Δ.Σ

Και αυτή ήταν. «Εάν δεν είναι σύμφωνα με το Νόμο, τότε να μην γίνουν δεκτές».

Το Δ.Σ αποφάσισε διαφορετικά. Επειδή το θέμα τίθεται πάλι , σας δηλώνουμε – με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο‐ ότι επιθυμούμε.

1/ Όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ, και όλες οι ενέργειες του Επιμελητηρίου, να είναι απόλυτα Νόμιμες

2/ Αυτό αφορά ,και για το θέμα των υποψηφίων, και για την κεντρική, και για τις λοιπές εφορευτικές επιτροπές, και τις χρονολογίες και προθεσμίες, και όποιες άλλες λεπτομέρειες και διαδικασίες, προβλέπονται από το Νόμο.

3/ Ζητάμε να διασφαλίσει το Δ.Σ και το Επιμελητήριο, με τις ενέργειές τους ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ,ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ‐ΑΚΥΡΩΣΗΣ‐ ΑΝΑΒΟΛΗΣ‐ κλπ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Είναι αυτονόητη η ευθύνη όλων μας, και στο επίπεδο που του αναλογεί του καθενός.


Ο Εκπρόσωπος της Παράταξης

Μιχάλης Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου