Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ



ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


ΠΡΟΣ – 1/ Διοικητικό Συμβούλιο ΓΕΩΤΕΕ

2/Προϊστάμενο Διοικητικών Υπηρεσιών ΓΕΩΤΕΕ

3/ Νομικό Σύμβουλο ΓΕΩΤΕΕ

Κύριοι,

ως εκπρόσωπος της παράταξης ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ,

που συμμετέχει στις εκλογές της 10ης Απριλίου, σας γνωρίζω ότι ζητάμε τα εξής.

1/ Να φροντίσει το Δ.Σ, αλλά και οι Υπηρεσίες του ΓΕΩΤΕΕ, και ο Νομικός Σύμβουλος ,και κάθε κατά Νόμο αρμόδιος και υπεύθυνος, να υπάρχουν στις εκλογές , Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, ώστε να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

2/ Ζητάμε επίσης, να μας χορηγήσει το επιμελητήριο, ηλεκτρονικό κατάλογο όλων των εγγεγραμμένων μελών του, με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία(e-mails, ταχ. δνσεις , τηλ, κλπ), προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου για τις θέσεις μας.

Η άποψη , ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, δεν ευσταθεί, δεδομένου ότι όλοι είμαστε γραμμένοι εκεί, ως επαγγελματίες, και όχι ως φυσικά πρόσωπα, και πάντως θα αποτελεί λόγο άνισης μεταχείρισης των παρατάξεων - με ότι αυτό συνεπάγεται-

να έχουν ευνοηθεί κάποιοι, που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία, ενώ άλλοι όχι .

3/ Ζητάμε στα ψηφοδέλτια, να υπάρχουν τα σήματα της κάθε παράταξης, και αν αυτό μπορεί να γίνει, να μας ενημερώσετε, εγκαίρως.

4/ Τέλος νομίζουμε ότι για λόγους ίσης αντιμετώπισης, θα πρέπει ότι αφορά τις εκλογές, να βγαίνει πρώτα στο επίσημο site , του επιμελητηρίου, και να γίνεται επίσημα –με έγγραφο (fax , e-mail) κλπ ενημέρωση των εκπροσώπων των παρατάξεων , και όχι –αποσπασματικά- γνωστό, μόνον σε κάποιους, μέσω τηλεφώνων κλπ.

5/ Τέλος, ζητάμε , να δημοσιεύσετε στο site του Επιμελητηρίου τη Διακήρυξη του ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ , όπως –ορθά- έχετε κάνει και με άλλες παρατάξεις, και την οποία διακήρυξη ,σας ξαναστέλνουμε, συνημμένα.

08/03/2011

Μετά Τιμής

Για το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ

Ο Εκπρόσωπος της Παράταξης

Αντωνόπουλος Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου