Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΤΕΕ – Και δίπλα του, και απέναντί του

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΤΕΕ – Και δίπλα του, και απέναντί του

Καταρχήν να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Δ.Σ του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Σπύρο Μάμαλη , και να του ευχηθούμε καλή και παραγωγική θητεία, για το καλό όλων μας.

Το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, μπορεί να μην μετέχει στο νέο Δ.Σ –σαν συνέπεια του ισχύοντος εκλογικού συστήματος- , δεν παύει όμως , να είναι η πρώτη ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δύναμη, όπως μας ανέδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών(παρότι είμαστε και πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη στις εκλογές).

Έχουμε λοιπόν ευθύνη, και απέναντι σε αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και σε όλους όσους θα ήθελαν, αλλά δεν προσήλθαν στις κάλπες για τους γνωστούς λόγους.

Μετά τις εκλογές είχαμε πει ότι « Παράλληλα δηλώνουμε ότι, θα βοηθήσουμε ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ το νέο Δ.Σ, - όποιο και αν είναι αυτό- να υλοποιήσει θέσεις που συμφωνούμε. Όμως , θα μας βρεί – και μάλιστα- σφόδρα αντίθετους, αν επιχειρήσει καταστάσεις σε βάρος των συμφερόντων των Γεωτεχνικών.» Και αυτό που είχαμε πει ισχύει, και θα το κάνουμε πράξη.

Έχουμε υποχρέωση και παραμένουμε στα "μετερίζια" , και θα συνεχίσουμε ως ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, να έχουμε θέση και άποψη για τα τεκταινόμενα στο ΓΕΩΤΕΕ, και στο γενικότερο Γεωτεχνικό χώρο, τις οποίες και θα δημοσιοποιούμε , όπως κάναμε και μέχρι τώρα.

Και πάλι ,καλή επιτυχία, και στον νέο Πρόεδρο, και στο υπόλοιπο Δ.Σ που θα προκύψει.

Για το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ- Ο Εκπρόσωπος της Παράταξης

Μιχάλης Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου